Prikaz vseh 8 rezultatov

 • Brusni trak 3M SCOTCH BRITE Ø90×100 SCB

  Primerni so za satiniranje in odstranjevanje oksidacije. Nameščajo se na gumjasti valj Ø90×100.

  ni ocenjeno 11,7812,48
 • Brusni trak 3M TRIZACT Ø90×100 TNC

  Primerni so za izdelavo enakomerne površine in v večih fazah za pripravijo površino za poliranje na visoki sijaj. Nameščajo se na gumjasti valj Ø90×100.

  ni ocenjeno 7,90
 • Brusni trak Ø90×100 NKM

  Primerni so za enakomerno brušenje in pripravo površine na satiniranje ali poliranje. Nameščajo se na gumjasti valj Ø90×100.

  ni ocenjeno 2,442,83
 • Brusni trak 3M – SCOTCH BRITE

  Abrazivni trakovi za razuiglevanje in satiniranje. Zaradi odprte strukture ne povzroča ti. plavega efekta in zapolnitev brusnega materiala. Izboljša končno obdelavo in življensko dobo. enakomerna obdelava odprta struktura dolga življenska doba mokro ali suho brušenje majhno pregrevanje malo odvzemanja materiala … PREBERI VEČ

  ni ocenjeno 2,7859,71
 • Brusni trak KORAT-JFA

  Abrazivni trakovi iz zrn aluminijevega oksida na J-Flex platnu. Primerni so za ročno uporabo, orbitalne brusnike in brezkončne trakove. Uporabljajo se za brušenje lesa, barv in kovin.

  ni ocenjeno 0,625,58
 • Brusni trak KORAT-PLZ

  Abrazivni trakovi iz zrn zirkonija in hladilnim polnilom na Y-poliesterskem platnu. Primerni so za suho ali mokro brušenje na stacionarnih ali ročnih tračnih brusnih strojih, širokih formatnih brusnih strojih, centerles strojih. Uporabljajo se za brušenje trdega leda in kovin.

  ni ocenjeno 1,329,59
 • Brusni trak KORAT-PLZ PLUS

  Abrazivni trakovi iz zrn zirkonija in hladilnim polnilom na Y-poliesterskem platnu. Primerni so za suho ali mokro brušenje na stacionarnih ali ročnih tračnih brusnih strojih, širokih formatnih brusnih strojih, centerles strojih. Uporabljajo se za brušenje kovin, nerjavnega jekla, orodna jekla, … PREBERI VEČ

  ni ocenjeno 0,7035,29
 • Brusni trak NSF

  Zrna silicijevega karbita na zelo fleksibilnem platnu. Primerni za suho brušenje krivih in nepravilnih površin. Uporabljajo se za obdelavo barvnih kovin in njihovih zlitin (baker, aluminij, bron, plastika,…).

  ni ocenjeno 7,828,43