Stroji za poliranje in raziglevanje

Podjetje ROSLER KROMAS je vodilno podjetje na področju površinske obdelave. Ena od naših prednosti je zagotavljanje tehnoloških rešitev za površinsko obdelavo različnih delov, izdelanih iz najrazličnejših materialov, oblik in velikosti.Stroji bodo natančno izpolnili vaša pričakovanja tako po kvaliteti kot po kapacitetah. Ter da izdelujejo stroje, in sisteme, ki zagotavljajo željeno kvaliteto vaših proizvodnih zahtev. Pojetje ROSLER KROMAS neprekinjeno dela na področju nenenhnih izboljšav tako procesov kot samih tehnologij.

Stroji za vibracijsko poliranje in raziglevanje:
Prodaja strojev za vibracijsko površinsko obdelavo. Stroji in sistemi so različnih oblik in velikosti. Vse to pa je odvisno od samih kapacitet, željene kvalitete (poliranje, brušenje, raziglevanje, izdelava radijev, odstranjevanje škaje in srha, razmaščevanje,...)

Centrifugalni stroji za vibracijsko raziglevanje in poliranje:
Ta način obdelave se normalno uporabi pri majhni do srednje velikih obdelovancih, kjer je potrebno kose obdelati hitro (tudi do petkrat hitreje kot vibracijsko) oz. klasična vibracijska obdelava ni mogoča. Sam postopek obdelave je izkoriščanje centrifugalne sile medija na obdelovance. Stroj pa deluje na princip, kjer se dno posode vrti in zaradi centrifugalne sile izriva medij z obdelovanci na rob posode, kjer se ustavi in vrne na sredino. Postopek je pri kratkih časih lahko tudi do 10x učinkovitejši. Samo delovanje pa si lahko ogledate na meniju katalogi, kjer so tudi filmi o delovanju.

Sušenje obdelovancev:
Stroje se uporabi po obdelavi kosov, da se jih posuši in prepreči nastanek korozije ali da so kosi suhi za nadaljno delo. V prodajnem programu imamo centrifuge za sušenje in razmaščevanje, tunelske peči in vibracijske sušilnike ki delujejo na mlete koruzne storže in kose tudi obrišejo tako, da so brez madežev in popolnoma suhi.

Pranje, čiščenje in razmaščevanje:
Za umazane in mastne kose Vam lahko poiščemo rešitev, ki bo cenovno učinkovita. Stroj se izbere glede na velikost in obliko obdelovancev ter kapaciteto proizvodnje. Imamo tunelske pralne linije, vibracijksi stroj za razmaščevanje in čiščenje, centrifugo za razmaščevanje,...

Rotacijski bobni: 
Rotacijski bobni se v splošnem uporabljajo za površinsko obdelavo majhnih obdelovancev, kot so gumbi, plastični deli z zelo nizkimi stroški obdelave. Stroj je konstruiran za dolgo življensko dobo. Stroj omogoča tudi vertikalno gibanje med samim obdelovanjem.

Odpadne vode: 
Odpadne vode so pri površinski obdelavi vedno problem. Zato Vam z našim sistemom z centrifugalnim filtrom omogočamo, da boste imeli zaprt tokokrog vode in je ne bo potrebno odvažati. Stroj - centrifugalna čistilna naprava - stroj. Lahko pa Vam ponudimo tudi kemično čistilno napravo različnih kapacitet.

Potrošni material:
Nudimo Vam potrošni material za površinsko obdelavo, ki Vam ga lahko pomagamo izbrati tako da bo površinska obdelava učinkovita ter kvalitetno ustrezna. V prodajnem programu imamo tako plastični medij, keramični medij, porcelan, inox medij za svetlenje, sušilni medij, compounde (detergente) za vse vrste materialov,...